Skip to content

Äänestä Nuoralle uusi logo

07.12.2015

Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta järjesti avoimen suunnittelukilpailun uudesta logosta alle 29-vuotiaille nuorille. Saimme yhteensä 29 nuorelta ehdotuksia uudeksi logoksi.

Kilpailuun saapuneet ehdotukset näet tästä.

Äänestys on päättynyt, annetut äänet näkyvät kuvien alla.

Toivoimme, että logo kuvaa yhteistyötä ja vaikuttamista, jonka lisäksi logon tulisi olla nuorekas, monikäyttöinen ja siinä on vähintään yksi väri. Logossa pyydettiin käyttämään joko nimeä Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta tai Nuora. Pyysimme jo valmiiksi logoja myös uudella nimellä Valtion nuorisoneuvosto. Nimimuutos tulee ajankohtaiseksi nuorisolain uudistuksen myötä. Äänestykseen valikoitui pääsääntöisesti logot nykyisellä nimellä ja Nuora-nimellä, mutta kaikista vaihtoehdoista löytyy myös versio uudella nimellä.

Äänestysaikaa on perjantaihin 11.12.2015 klo 14 asti. Äänestää voi vain yhtä logoa. Lopullisen päätöksen logosta tekee Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta ja toimiston henkilökunta viikolla 51. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi ja uusi logo julkaistaan myös tietoanuorista.fi sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kiitos kaikille logon lähettäneille ja onnea äänestykseen!

Linkki äänestykseen.