Skip to content

Armi Itätalo aloittanut nuorisoneuvoston sihteeristössä

19.09.2023
Hei!
Olen Armi Itätalo ja aloitin elokuun lopulla erityisasiantuntijan tehtävässä valtion nuorisoneuvoston sihteeristössä.

​Olen valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta, pääaineenani nuorisotyö ja –tutkimus. Minulla on kokemusta tutkimuksen ja asiantuntijatehtävien ohella myös käytännön työstä nuoriso- ja sosiaalialalta. Olen aiemmalta koulutukseltani sosionomi ja olen tehnyt yli 10 vuotta nuorisoalan töitä järjestösektorilla, erityisesti maahanmuutto- ja kotouttamistyön kentällä.  Kunnallinen nuorisotyö on puolestaan tullut minulle tutuksi työskennellessäni Ohjaamo Helsingissä.

Minua innostaa suuresti erilaiset kehittämis- ja suunnittelutehtävät.  Minulle on lisäksi tärkeää, että pystyn työni kautta edistämään itselleni tärkeitä arvoja, kuten yhdenvertaisuutta sekä tasa-arvoa. Ihmiset ovat mielestäni hyvin kiinnostavia ja keskustelen mielelläni yhteiskunnallisista ilmiöistä tai aiheista.

Pendelöin Tampereelta käsin, jossa asun yhdessä perheeni kanssa. Vapaa-aikaani vietän pääasiassa perheen ja ystävien seurassa. Rentoudun lenkkipoluilla, hyvän kirjan parissa tai kirppiksillä kierrellen.