Skip to content

Tietoanuorista.fi -sivusto on saanut uuden ilmeen ja selkeämmän rakenteen

12.04.2016

Uudistunut Tietoanuorista.fi –sivusto on julkaistu. Sivut ovat yksi Valtion nuorisoasiain neuvottelukunnan keskeisin keino nostaa esille ajantasaista tietoa nuorista ja heidän elinoloistaan. Tietoanuorista -sivustolle on koottu kattava indikaattoripatteristo, jota kaikki nuorten kanssa työskentelevät tai nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneet voivat hyödyntää työnsä tukena. Uudistuksen myötä sivujen rakenne on selkeytynyt ja indikaattoreista on tullut entistä helppokäyttöisemmät. Sivut on käännetty englannin ja ruotsin kielille syksyyn mennessä.

Raikkaita kannanottoja nuorten ja nuorisopolitiikan puolesta

Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta on nuorisotyön ja –politiikan asiantuntijaelin, jonka tehtävänä on muun muassa tehdä lausuntoja ja kannanottoja nuoria koskevista asioista, tuottaa tietoa ja nostaa keskusteluun nuoria koskevia asioita ja arvioida nuorisopolitiikan toteutumista valtakunnallisesti. Kaikki neuvottelukunnan julkistamat lausunnot ja kannanotot löytyvät uusilta sivuilta.

Ajankohtaista tietoa nuorten elämästä

Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta tekee tiivistä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Nuorisotutkimusverkoston, Terveyden ja hyvinvointilaitokseen sekä Valtion liikuntaneuvoston kanssa tuotetaan säännöllisesti selvityksiä, jotka kertovat ajankohtaisinta tietoa nuorten elämästä. Nuorten vapaa-aikatutkimukset, Nuorisobarometrit, Nuorten elinolot –vuosikirjat ja muut julkaisut on mahdollista lukea Tietoanuorista.fi –sivustolta.

Kaikenlainen palaute on tervetullutta

Nyt kun uudet sivut on julkaistu, neuvottelukunta ottaa mieluusti vastaan palautetta. Sivustolla on kysely, johon vastaamalla antaa neuvottelukunnalle arvokasta tietoa sivujen toimivuudesta ja sisällöstä.

Lisätietoja:
Herttaliisa Tuure, pääsihteeri
Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta
herttaliisa.tuure@minedu.fi
p. 02953 30356