Skip to content

Etsimme kansikuvapiirtäjää

22.04.2016

Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta etsii nuorta kansikuvapiirtäjää. Tilauksessa on kaksi kansikuvaa: kansikuva tämän vuoden syyskuussa julkaistavaan Nuorten vapaa-aikatutkimukseen sekä joulukuussa julkaistavaan Nuorisobarometriin.

Vapaa-aikatutkimuksen sisältö liittyy nuorten mediakäyttäytymiseen ja nuorten mediasuhteisiin. Nuorisobarometrin teemana on tulevaisuus. Sen sisällöissä tarkastellaan muun muassa nuorten haaveita, unelmia ja tulevaisuuden pelkoja.

Jos koet, että olen etsimämme alle 29-vuotias nuori, kuvataiteesta/valokuvaamisesta/piirtämisestä kiinnostunut taiteilijasielu, ota meihin yhteyttä. Lähetä työnäytteesi yhteystietojesi kera osoitteeseen: nuora@minedu.fi 13.5.2016 mennessä. Viestikenttään otsikoksi ”Kansikuva”. Huomioithan, että sähköpostin maksimikoko on 10 Mt.  Työnäytteen ei tarvitse olla valmis kansikuvaehdotus, se voi olla muukin esitys osaamisestasi ja tyylistäsi.

Tekijä tai tekijät valitaan 17.5.2016 pidettävässä neuvottelukunnan kokouksessa. Sopimus kansikuvan tekijän kanssa tehdään valinnan jälkeen. Voit lähettää työnäytteen molempiin tai vain toiseen aihepiiriin.

Tarkemmat tiedot kansikuvasta ja hausta.

Lisätietoja:
Herttaliisa Tuure
Pääsihteeri
Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta
etunimi.sukunimi@minedu.fi
02953 30356