Skip to content

Henkilövaihdoksia nuorisoneuvoston sihteeristössä

25.01.2021

Pääsihteeri Anna-Maria Tenojoen virkavapaan aikana 1.2.2021 alkaen vs. pääsihteerinä toimii Eija Kauniskangas, ja 1.3.2021 alkaen vs. suunnittelijana Elina Peltonen.

 

Eijan työt nuorisoneuvostossa käynnistyivät suunnittelijan pestissä viime syksynä, jolloin työnkuvaan kuuluivat erityisesti arviointiin liittyvät tehtävät. Pääsihteerin sijaisuuden myötä työtehtävät laajenevat koskemaan laajemmin neuvoston toimintaa.

Eijan tausta löytyy  nuorisotoimialalta ja koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen maisteriohjelmasta Tampereen yliopistosta. Työkokemusta on karttunut laajasti sekä järjestö- että kuntapuolelta, aikaisemmin hän on työskennellyt mm. mm. Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa osallisuuden ja vaikuttamisen parissa, Keravan kaupungilla nuorisosihteerinä sekä Ohjaamo Helsingissä. Vapaa-ajalla Eija viihtyy lenkkipoluilla koiran kanssa, kuorolaulun sekä hyvän kirjan tai sukkapuikkojen parissa.

 

 

 

 

 

Maaliskuussa nuorisoneuvoston suunnittelijana aloittaa Elina Peltonen. Elina siirtyy tehtävään OKM:n arviointi- ja avustustoimikunnan pääsihteerin sijaisuudesta, jossa hänen työtehtävät ovat liittyneet valtakunnallisten nuorisoalan järjestöjen ja osaamiskeskusten valtionavustusprosesseihin.

Ennen ministeriössä työskentelyä Elina on tehnyt töitä nuorten työnhakijoiden parissa Ohjaamossa

Joensuussa ja TE-toimistossa Espoossa. Elina on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon pääaineenaan yleinen kasvatustiede. Viime aikoina Elinan vapaa-ajan on täyttänyt touhuilu pienen chihuahuapentu Pennin kanssa.