Skip to content

Mä oon asiantuntija! –verkkokysely oli menestys

24.11.2014

Nuorisoasiain neuvottelukunta (Nuora) toteutti syksyllä 13–24 -vuotiaille nuorille suunnatun verkkokyselyn, jonka avulla kerättiin tietoa lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman (Lanuke) tavoitteiden toteutumisesta.

nuora_fbKysely toteutettiin samaan aikaan Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry:n Mä oon asiantuntija! –rundin kanssa, joka jalkautui seitsemälle paikkakunnalle kuulemaan nuoria mm. kuntalain muutoksista ja omien oikeuksien toteutumisesta.

Nuoran verkkokysely toteutettiin ZEF Arviointikoneella ja siihen vastasi 804 nuorta. Kyselyä mainostettiin Facebookissa toteutetulla mainoskampanjalla.

Verkkokyselyn ja Nuva ry:n n Mä oon asiantuntija! –rundin tuloksia käytetään osana Nuoran lakisääteistä lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman arviointityötä. Lanuke-ohjelman väliarviointi 2014 julkaistaan helmikuussa 2015.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan 5 leffalippupakettia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja
Tuomo Valve, 040 5159367
Pääsihteeri, Nuora